Selasa, 28 Disember 2010

Perempuan-perempuan itu buat aku jadi gila!

Sejak aku berkenalan dengan mereka ni, siang malam hidup aku diganggu. Bangun pagi, lepas mandi, lepas makan, ada je mereka ni datang mengganggu hidup aku. Nak keluar minum-minum pun dah susah sekarang ni. Aku sebenarnya tak kisah kalau sekali-sekala, tapi ni dah banyak kali. Sama la macam iklan 'burung Murai' satu ketika dulu, memang dah tak larat nak melayan kerenah perempuan-perempuan tu.

Jadi, kepada kamu semua harap boleh tolong aku macam mana aku nak elakkan diri dari mereka-mereka tu. Nanti aku kepilkan gambar bersama dengan sedikit info. Kamu tengoklah dan harap-harap jangan kamu pula yang jadi gila nanti. Hehe.










Haaa...yang ramai-ramai kat atas tu nama dorang Girls Generation. Boleh panggil SNSD je. Yang kat bawah tu plak KARA namanya. Kalau nak detail boleh tanya pekcik Google dan makcik Yahoo yea..hehe






Supaya korang boleh cam dorang ni betul-betul...hahaha...



Macam mana la hidup aku tak terganggu. huuuuhh... (Keluhan panjang)

2 ulasan:

Miss Izah Mohamed berkata...

my opismate pon obses gile kot kt dorang2 ni.. hohoh

Zintz berkata...

eh..ingatkan sy sorang je yg terganggu...ckp kat opismate awak tu...klu kene ganggu buat x layan jer...nanti dorang blah laa...hehehe..