Sabtu, 20 Februari 2010

Dah mula dah...

Cuti dah habis. Besok dah mula kelas. Tugasan pula dah bertimbun-timbun perlu disiapkan. Duit dah makin kering. Badan dah makin kurus (siyes?). Exam pun dah dekat. Kalau tak mula dari sekarang tentu masalah nanti.

Jadi, bermulalah era kesibukan kembali aku selepas cuti midsem ni. Cuti memang puas. Sampai tak ingat yang aku student. Tapi tak apa, tu semua dah berlalu. Kita teruskan dengan agenda yang seterusnya. Gambate!!

*seorang pelajar perlu ada semangat juang yang tinggi kalau nak berjaya. ^_^

Sigh...

Dunia terus berputar dan aku masih tetap di sini....

Khamis, 18 Februari 2010

berlari tanpa henti...

Di sepanjang pinggiran sungai itu aku teruskan berlari...
sambil ditemani cahaya mentari yang memancar seolah-olah melawan derasnya arus yang mengalir....
Aku teruskan berlari walaupun dihati ini penuh dengan kedukaan yang masih merah...berdarah..
Semoga ianya akan terus hilang dengan lelah yang datang...
Agar perjalanan yang panjang ini akan membuatkan aku terleka dari kesakitan yang tertimpa...

Rabu, 17 Februari 2010

Semakin malas...

Menonton DVD sambil makan biskut dengan air nescafe panas VS menulis blog. Adoi...mana pergi mood aku nih...

Semakin hari semakin malas...

kalau tentang cinta boleh la guna semakin hari semakin sayang. Tapi kalau dalam kes menulis blog ni, boleh la guna semakin hari semakin malas. Yaa..memang aku dah makin malas nak menulis....malas...malas..malas..

Jangan paksa aku tulis lagi...nanti makin merepek... ;p