Khamis, 21 Februari 2008

pagi ini

agak sibuk nak menyiapkan kerja2 yg ada...sebenarnya aku tak ada masa untuk menulis...tapi disebabkan aku nak mempraktikkan untuk kerap menulis jadi aku mengambil keputusan melupakan kerja seketika. Seketika je..bkan lama2..hehe

Tak banyak yg nak aku coretkan...cuma aku nak bgtau yg ari ni aku pakai baju batik baru...hehe...baju batik yg murah dengan kepuasan hati yg agak tinggi.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pagi Yang Gelap - Hujan

Lebih tua dari ku...
Harap sabar menunggu...
Kepulanganmu..ku tunggu...

Bukan maksudku mendiam...
Tiada niat menyimpan dendam...
Hakikatnya rindu yg mendalam...

Jalan ini kan membantu...
Hari esok siapa yg tahu...

Kata ibu dangar sahaja...
Cerita hanya kita berdua...

Pagi yg gelap, kini sudah terang...
Aku adikmu dan engkau abang...
Aku amat merindui kamu...

Pagi yg gelap, kini sudah terang...
Aku adikmu dan engkau abang...
Ingin ku ulang kemesraan dulu...

Tak akan putus, hubungan kita...
Tarik nafas lega kerna aku tak apa2...
Jalan ini kan membantu...
Hari esok siapa yg tahu..

Kata ibu dengar sahaja...
Cerita hanya kita berdua...

Pagi yg gelap, kini sudah terang...
Aku adikmu dan engkau abang...
Aku amat merindui kamu...

Pagi yg gelap, kini sudah terang...
Aku adikmu dan engkau abang...
Ingin ku ulang kemesraan dulu...

Pagi yg gelap, kini sudah terang...
Aku adikmu dan engkau abang...
Aku amat merindui kamu...
Pagi yg gelap...
Ingin ku ulang kemesraan dulu...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
saje-saje je aku aku post lagu ni....aku suke lagu ni....

Rabu, 20 Februari 2008

Pemberitahuan

Supaya korang tak keliru, story "Manisnya Senyummu" yg aku post sebelum ni cuma rekaan aku je...bkan cerita tentang hidup aku....bila la aku nak tulis pasal aku plak...huu

mungkin aku ni berahsia sangat kot....heh

I'm back..hehe


dah lama aku x menulis dalam blok aku ni...hampir 3 purnama lamanya...tulisan aku yg terakhir dulu pun bertarikh 25 nov 07...hampeh...aku pun tak pasti kenapa berat sangat aku nak menulis...tapi banyak idea yg muncul...mungkin aku bz ...hmm.
gambar kat sebelah ni saje je aku post...sebab aku ske tgk cite jepun...lagi pun ni la kali pertama aku upload pic kat dlm ni...hehe