Khamis, 3 November 2011

Gaya Rambut Lelaki Yang Cool

Kepada mamat-mamat kat luar sana yang rasa nak makeover rambut korang tapi tak nak over sangat atau tak nak lebih-lebih. Well..aku faham...maybe korang takut kena label over atau perasan bagus kan. Meh, kat sini aku sertakan beberapa gaya rambut yang aku rasa agak moderate untuk digunapakai dalam negara kita yang terdiri dari pelbagai bangsa dan budaya ni. Tapi masih tetap akan kelihatan cool. Heh. Korang juga boleh menarik perhatian awek-awek pramatang di luar sana yang gilakan lelaki-lelaki macho apatah lagi stylo. Perrghh. Tapi kalau takde awek sangkut jangan datang cari aku. Aku pun takde awek. haha. Sedih.























Sumber: www.hairstylesdesign.com

1 ulasan:

by Shah [SC] berkata...

Salam dari shah ye..tumpang lalu..nmpak nye

ade entri yg trtinggl...kalu sudi follow skali ye..jom baca:



Entri Pasal Nuffnang! : Says.my Pesaing Nuffnang!

Giveaway Shah!  : Blog SC Follower Giveaway!

Entri Blog Income  !   : 1st Cashout Says.my

Ruang Iklan Murah!   : Pakej Iklan Murah!