Isnin, 12 September 2011

Lelaki ni nak perempuan yang bagaimana?

Selalu perempuan tanya kat aku kenapa lelaki suka dengan perempuan yg cantik, seksi, comel lagi bergaya? jawapannya dah itu memang sifat lelaki (terasa aku..heh), tapi aku kata lagi, kalau lelaki tu nak kahwin mesti dia cari perempuan yang:

+ baik
+ memahami
+ menghormati orang tua
+ sopan
+ bijak
+ cantik tu asalkan sedap mata memandang pun dah okay.

Jadi perempuan, tak perlulah anda nak jadi seksi dan vogue sangat semata-mata untuk nak dapatkan seorang lelaki kerana dia akan tetap cari perempuan yang baik untuk dijadikan isteri :I

2 ulasan:

IRA berkata...

meh akak nk citer psl teori akak & the geng pasal awek2 cun , vogue, meletup dsb ni... selalunya (bukan semua ye) diorang ni malas nk kemas bilik/rumah. dh jumpa raaaaamaiiiii roomate/housemate masa belajar dulu, yg cun giler tp bilik mcm kandang lumbu. so, kalau ko nk cari awek cun, make sure diorang tak pengotor ye hehehee

Zintz berkata...

haha...bgus nasihat nih...lepas nih nak kene cek smpai ke bilik la nk pastikan awek cun, vogue, meletop tu pengotor ke x.. ^_~